Det regnar!

 

I dag gick jag till affären. I regn. Bilen är trasig och just när det regnar så känns det inte så hett att åka hoj. Vi utgången stod ett par människor och väntade på att det skulle sluta regna. Om de skulle gå hem eller bara ta sig till sin bil på parkeringen vet jag inte. De bara stod där.

Själv började jag gå hemåt. Allteftersom tilltog regnet. Jag tänkte det att fan, går jag i regn så blir jag som sämst blöt. Blir jag det så betyder det att jag ändå lever och mår så pass bra att jag kan gå ut. Leva – det är inte alla som får den möjligheten. Alla som vill får inte vara här tills de själva känner att de är klara med livet. Men jag, jag har den möjligheten än så länge. Jag tänker alltså leva.

Det betyder så klart inte att alla dagar kommer vara kantade med guld och att jag aldrig kommer känna att jag är redo att ge upp. Tvärtom så är de flesta dagarna väldigt tunga. Både fysiskt och psykiskt tunga. Att inte känna att man passar in, det är tungt – även när man är vuxen. Att känna att man inte är önskad eller tillräckligt bra för att bli älskad – det gör inte livet lättare. Att sedan vara tufft medveten om ens fysiska svårigheter på det. Grädde på moset, fast det blev ett bra äckligt mos.

Men jag tänker på scenen med Renee Zellweger i Cold Mountain. Jag är i alla fall inte en av de som skapar regn och sedan står i det och säger – Helvete! Det regnar! Mitt regn har jag bara fått lite på köpet. Icke att förglömma att jag också fick livet. Så jag tänker att någon dag kanske saker blir bra. Eller mindre dåligt i alla fall. Någon dag kanske jag möter den där killen som jag vill ha och som faktiskt vill ha mig med. Någon dag kanske jag kan jobba lite mer och skapa en framtid som är hållbar. Inte bara överlevnadsbar.

Och vet ni, min önskan om ett objektiv kommer gå i uppfyllelselse. Det är jag övertygad om. Jag hoppas och vill tro att de sista bidragen kommer på min födelsedag och jag är e n o r m t  tacksam för alla som redan swishat in en peng. Det är en speciell känsla att så många visar att de tycker jag gör något bra och vill se mer av det. Att så många vill att jag ska ha den här saken och att så många gillar mig. För jag tror inte någon som inte gillar mig hade swishat en endaste krona.

Så två dagar kvar. Sen ska det summeras. Det är så lite kvar att jag vet att det kommer gå. =) Jag tror på er, för ni trodde på mig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s